Welcome, Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Vi passer en kattekilling
#328
Vi passer en kattekilling 3 Years, 1 Month ago  
Hej Vi passer en kattekilling for en ven som passer den for en ven. Vi vil gætte på den er 6-8 uger (ejeren siger den er 14 uger, men det er den langt fra). Den har afføring i numsen efter hver gang den har laver stort. Det er ligesom om den ikke kan finde ud af at vaske sig. Der er også lidt blod i dens afføring no...gle gange. Den har fået ormekur for 1½ uge siden. hvorfor har den blod i afføringen og hvordan får man den til at vaske sig? Venlig Hilsen Mette og Lars
Mette og Lars

The topic has been locked.
 
#329
Re: Vi passer en kattekilling 3 Years, 1 Month ago  
Hvis den ikke er ældre end det gætter du, er det ikke sikkert, den har lært at vaske sig og kan finde ud af det endnu. Det skal den lære af sin mor. Brug evt. noget fugtigt vat gnid killingen bagi og på maven som om det var den mor, der slikker den.

Er afføringen tynd? Blodet kan komme mange steder fra. For det meste kommer det fra små blodkar i slimhinden og det betyder ikke det stor. Jeg synes I bør gå til dyrlægen med den, hvis: Der er blod i hver gang, hvis der er meget, hvis der også er slim i, hvis afføring er tynd eller hvis killingen virker trist. Den kan have infektion i tarmene - det behøver ikke være orm. Den Kan også have parasitter, der ikke bliver taget med almindelig ormekur.

mvh Søren P
/Dyrlæge Søren Pejstrup
SpørgDyrlægen.dks brevkasse om hunde og katte
The topic has been locked.
 
Go to topPage: 1
Del denne artikel